op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar
|

Referenties

Het Goese Lyceum

REFERENTIE

Het Goese Lyceum

Voor een scholengemeenschap in Goes mochten wij de huidige entreedeuren vervangen voor een nieuwe pui voorzien van een dubbele schuifdeur. We hebben de oude pui inclusief deuren en glas gedemonteerd. We hebben de oude dorpel verwijderd en vervangen voor een vloerrails. Een vloerrails zorgt voor een solide geleiding van de deuren en zorgt dat de deur goed vergrendeld is in de nachtstand. De deuren kunnen namelijk niet naar binnen of naar buiten gedrukt worden. De deur wordt geopend middels een radarbewegingsmelder. Bij het signaleren van een persoon of voorwerp wordt de deur automatisch open gestuurd. Wanneer de deur vergrendeld is, kan deze alleen geopend worden met een sleutelschakelaar.

Wilt u ook uw pand voorzien van een elektrische deuren? Wij verzorgen het project van A-Z.

Voor elke denkbare situatie en voor ieder pand

Van een metersbrede toegangsdeur voor een winkel tot een mooie compacte tussendeur in een woonhuis, een kantoor of horecaomgeving. Van een moderne glazen deur met ondergrondse aandrijving, een klassieke houten schuifdeur tot een automatische schuifwand en tuindeur.

Invent automatische deuren neemt alles voor u uit handen en verzorgt het gehele project; van advies tot aan een eventuele verbouwing en van montage tot aan onderhoud. Zo heeft u ook altijd één aanspreekpunt en te maken met één planning.

Referenties

Bekijk de laatste referenties