op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar
|

Referenties

Zandeveltplein ‘s-Gravenzande

REFERENTIE

Zandeveltplein ‘s-Gravenzande

Bij het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande kregen wij de opdracht voor het afsluiten van de open portieken. We hebben diverse nieuwe puien geplaatst welke voorzien zijn van dubbele automatische deuren.

Daarnaast hebben wij de schuifdeuren mogen leveren voor de deuren naar de galerij, zodat het trappenhuis volledig afgesloten is. Tevens is gebruik gemaakt van een toegangscontrolesysteem, namelijk een kaartleessysteem. Op deze manier krijgen alleen mensen toegang die daarvoor daadwerkelijk gemachtigd zijn.

Voor elke denkbare situatie en voor ieder pand

Van een metersbrede toegangsdeur voor een winkel tot een mooie compacte tussendeur in een woonhuis, een kantoor of horecaomgeving. Van een moderne glazen deur met ondergrondse aandrijving, een klassieke houten schuifdeur tot een automatische schuifwand en tuindeur.

Invent automatische deuren neemt alles voor u uit handen en verzorgt het gehele project; van advies tot aan een eventuele verbouwing en van montage tot aan onderhoud. Zo heeft u ook altijd één aanspreekpunt en te maken met één planning.

Referenties

Bekijk de laatste referenties