Schuifdeuren

Schuifdeuren

De Invent automatische schuifdeuren beschikken over veelzijdige functies en aandrijvingsmogelijkheden. Ze zijn van hoogwaardig kwaliteit en leverbaar in materialen als hout, metaal, kunststof en glas. Van een brandwerende massieve houten, glazen of aluminium deur tot een glazen schuifdeur met een slank profiel. Tevens leveren wij ook enkele en dubbele schuifdeuren, hele en halve telescoopdeuren met en zonder zij- en bovenlicht en vouw- en harmonicadeuren.

 

De dagfunctie van de automatische deuren wordt via de draadloze bedieningsunit BEDIX ingesteld. Met de F-key kunt u functies selecteren. De veiligheidssystemen zijn verbonden met de deursensoren en verhinderen dat u in de aanraking met de schuifdeuren komt.

 

Dankzij het “plug&play”-systeem kunnen optionele uitbreidingen van de schuifdeurautomaat op elk moment ter plaatse worden aangesloten. Het aluminium profielsysteem PSX biedt stand-alone oplossingen met een integreerbaar bovenlicht. De aandrijving kan ook met vleugels van staal, hout, kunststof et cetera worden gecombineerd.

Neem contact op