Toegangscontrole

Toegangscontrole

Wij weten als geen ander hoe complex het is om te komen tot een specifieke oplossing voor uw toegangen. Wij gebruiken daarom systemen waarmee vele toepassingen zijn te integreren om zo samen met u tot een oplossing te komen.

 

Automatische deuren met een toegangscontrole verschaffen bescherming, inzicht, comfort en veiligheid. De systemen zijn toepasbaar in gebouwen en ruimtes waar geen directe toe- en/of uitgang voor iedereen gewenst of vereist is. Wij bieden verschillende bedieningsmogelijkheden. Denk aan drukknop-, sensor-, telefoon-, code-, afstandsbediening of bediening via een tagsysteem of toegangspas.

 

Alle systemen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en technische normeringen. De veiligheidssensoren voldoen aan de veiligheidsnormering EN 16005.

Neem contact op

    Privacy settings

    Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

    Privacy policy | Sluiten
    Instellingen